Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά, για τον Ντάνι Αλβες, ο οποίος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ως έγκλειστος στην φυλακή.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά, για τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ως έγκλειστος στην φυλακή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «AS», ένας συγκρατούμενος του διάσημου Βραζιλιάνου, αποκάλυψε ότι ο 38χρονος Αλβες, έχει αδυνατίσει πολύ και είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο «συγκάτοικος» του Αλβες, υποστήριξε ότι οι άλλοι συγκρατούμενοι στην φυλακή, δεν συμπεριφέρονται καλά στον Αλβες: «Υπάρχουν αγενείς άνθρωποι στην τραπεζαρία, που του φωνάζουν πως είναι βιαστής και ομοφυλόφιλος. Δεν βγαίνει από το κελί, εκτός από το να πάει στο γυμναστήριο. Μένει στο κελί του ή κάθεται στο σαλόνι, όπου είναι η τηλεόραση».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται υπό κράτηση εδώ και πέντε μήνες για τον φερόμενο βιασμό μιας γυναίκας στο τέλος του περασμένου Δεκέμβρη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!