Πιεζόμενος προς την... έξοδο από τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν για αρκετούς μήνες, ο Νεϊμάρ - Τα σενάρια για το μέλλον του.

Πιεζόμενος προς την… έξοδο από τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν για αρκετούς μήνες, ο Νεϊμάρ, φαίνεται τελικά αποφασισμένος να δράσει και να πάρει την μεγάλη απόφαση, προκειμένου να φύγει από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2017, ο 31χρονος Νεϊμάρ, δεν είναι πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις του συλλόγου, παρά τα 18 γκολ και τις 17 ασίστ, που μετρά σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, γνωρίζει καλά, ότι η διοίκηση της Παρί ΣΖ, προσπαθεί από πέρυσι, να… απαλλαγεί απ΄ αυτόν.

Την ίδια περίοδο, ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τομ Μπόελι, έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Νεϊμάρ, χωρίς προς το παρόν κάποια ουσιαστική εξέλιξη, ενώ οι «περιφερειακές» επαφές με την Μπαρτσελόνα, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ομως, αυτήν την φορά η κατάσταση έχει αλλάξει κάπως, καθώς δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, από τις 5 Μαϊου, θέλουν τους διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο, αποφασισμένους για το «διαζύγιο» με τον αρχηγό της «σελεσάο».

Τις τελευταίες ημέρες, ο Νεϊμάρ εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από την… επίσκεψη οπαδών έξω από τον σπίτι του κι εκτιμάται πως είναι, πλέον, έτοιμος να εγκαταλείψει την γαλλική πρωτεύουσα.

Και μπορεί να υπάρχει έντονο «φλερτ» από την Σαουδική Αραβία, όμως ο Νεϊμάρ δεν θέλει να πάει στον Κόλπο. Με τα τωρινά δεδομένα, η μόνη… αγορά που τον ενδιαφέρει, είναι η Αγγλία, όπου για την απόκτηση του, υπάρχει ενδιαφέρον από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!