Μαρία Σάκκαρη: Η Μπάρμπορα Στρίτσοβα θα είναι η αντίπαλος της στη φάση των «64» του τουρνουά της κατηγορίας WTA 1000 που διεξάγεται στη Ρώμη.

Η Μπάρμπορα Στρίτσοβα θα είναι η αντίπαλος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στη φάση των «64» του τουρνουά της κατηγορίας WTA 1000 που διεξάγεται στη Ρώμη.

Η 37χρονη Τσέχα, η οποία είναι Νο 1103 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε σήμερα τη Βελγίδα Μαρίνα Ζανέφσκα (Νο 77 στον κόσμο), στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης με την ονομασία “Internazionali BNL d’Italia”, και επικράτησε με 6-1, 3-6, 6-3, ύστερα από αγώνα που κράτησε μία ώρα και 57 λεπτά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, η Στρίτσοβα πήρε το «εισιτήριο» για τους «64», όπου… περιμένει ήδη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 8 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία πέρασε bye τον α΄ γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη δεν έχει τεθεί ποτέ στο παρελθόν αντιμέτωπη με την Στρίτσοβα, η οποία αποχώρησε από την ενεργό δράση τον Μάιο του 2021, ωστόσο επέστρεψε στα κορτ τον Μάρτιο. Το 2019 η Στρίτσοβα έφτασε στους ημιτελικούς του μονού στο Γουίμπλεντον, καθώς και στο Νο 1 του κόσμου στο διπλό, ενώ η υψηλότερη κατάταξη της καριέρας της στο μονό ήταν το Νο 16, το 2017.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!