Το πρώτο του μήνυμα μετά την απομάκρυνση του Μάικ Μπουντελχόλζερ από τον πάγκο των Μπακς έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το πρώτο του μήνυμα μετά την απομάκρυνση του Μάικ Μπουντελχόλζερ από τον πάγκο των Μπακς έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς έκαναν μία μαγική regular season, τερμάτισαν πρώτοι με το καλύτερο ρεκόρ της λίγκας αλλά αποκλείστηκαν μόλις στον πρώτο γύρο των playoffs από τους 8ους Μαϊάμι Χιτ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά την επιλογή που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην χαρακτηρίσει την χρονιά «αποτυχία», λίγες ημέρες αργότερα ο Μάικ Μπουντελχόζερ απομακρύνθηκε από τον πάγκο των «ελαφιών» μετά από πέντε χρόνια και ένα πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε σχολιάσει κάτι πάνω στην αποχώρηση του coach του μέχρι σήμερα που με μία λιτή ανάρτησή του στο Instagram είπε το δικό του «αντίο» και «ευχαριστώ».

«Σε ευχαριστώ για αυτά τα πέντε τόσο σημαντικά χρόνια, coach. Καταφέραμε κάτι απίστευτο και θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!