Ο γκαρντ των Φoίνιξ Σανς, Κρις Πολ, δεν θα αγωνισθεί ούτε στο Game 5 με τους Νάγκετς στο Ντένβερ, λόγω τραυματισμού στον αριστερό προσαγωγό

Ο γκαρντ των Φοίνιξ Σανς, Κρις Πολ, δεν θα αγωνισθεί ούτε στο Game 5 της Τρίτης με τους Νάγκετς στο Ντένβερ, λόγω τραυματισμού στον αριστερό προσαγωγό, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, την Δευτέρα (8/9) το βράδυ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πολ, τραυματίσθηκε στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου του Game 2 την περασμένη εβδομάδα και απουσίαζε τόσο από το 3ο όσο και από το 4ο ματς της σειράς των ημιτελικών της Δύσης.

Οι Φοίνιξ Σανς κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 και να ισοφαρίσουν σε 2-2 κατά την απουσία του Πολ ο οποίος την εφετινή σεζόν, είχε 13.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 8.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα, μέσο όρο, με 37.5% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο και 12.4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7.4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα, μέσο όρο, σε 36 λεπτά συμμετοχής στα playoffs.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!