Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η πρόσληψή του από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε την αποστολή να αρχίσει ένα ολικό «λίφτινγκ» στους «πράσινους».

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η πρόσληψή του από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε την αποστολή να αρχίσει ένα ολικό «λίφτινγκ» στην ομάδα, με στόχο να επαναφέρει τους «πράσινους» στο δρόμο των επιτυχιών και να δημιουργήσει μία ομάδα που με τις κατάλληλες προσθήκες θα ξαναγίνει απόλυτα ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Euroleague.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Τουρκία, ο 57χρονος προπονητής δήλωσε ενθουσιασμένος που θα δουλέψει στο «τριφύλλι», το οποίο χαρακτήρισε «έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη». Εργκίν Αταμάν

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του:

«Είναι συναρπαστικό για μένα το γεγονός πως θα εργαστώ σε ελληνική ομάδα για πρώτη φορά, για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ίσως να χρειαζόμουν αυτόν τον ενθουσιασμό. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά ζητήματα για αρχή, αλλά προ το παρόν είμαι προπονητής της Εφές και συνεχίζουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα. Αφού ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εφές, θα συζητήσουμε ξανά με τον πρόεδρο, αλλά πιθανότατα θα αναλάβω εγώ κατά 90% την αποστολή. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εργαστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!