Ο Σέρχιο Μπουσκέτς έχει ήδη πάρει την απόφασή του και θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στις 30 Ιουνίου μόλις λήξει το συμβόλαιό του.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς έχει ήδη πάρει την απόφασή του και θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στις 30 Ιουνίου μόλις λήξει το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca» o 34χρονος Ισπανός διεθνής μέσος ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του την απόφασή του, και μένει τώρα πότε και πώς θα κοινοποιήσει επίσημα την απόφασή του, να αποχωρήσει από τους Καταλανούς μετά από 15 χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε για να τον πείσει αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Μπουσκέτς ήταν αμετανόητος.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη Βαρκελώνη πάνω από μία δεκαετία, ο Μπουσκέτς δεν ήταν πρόθυμος να ακολουθήσει την ομάδα της καρδιάς του και ξεκαθάρισε πως αποχωρεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!