Ενα ατελείωτο γλέντι είχε στηθεί σε πολλά σημεία της Ελλάδας από τους φίλους της ΑΕΚ - Έγινε υποδοχή ηρώων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ενα ατελείωτο γλέντι είχε στηθεί σε πολλά σημεία της Ελλάδας από τους φίλους της ΑΕΚ. Μετά το διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης και την ουσιαστική κατάκτηση του πρωταθλήματος οι φίλοι της Ενωσης βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν.

Αρχικά στη Νέα Φιλαδέλφεια χιλιάδες φίλαθλοι μαζεύτηκαν μπροστά στην κεντρική είσοδο της OPAP Arena και με πολλά συνθήματα έκαναν την νύχτα μέρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη συνέχεια το… γλέντι μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Εκεί φίλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και με καπνογόνα πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη.

Τέλος το μεγάλο πάρτι στήθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Παρά το γεγονός ότι η αποστολή έφτασε στις 3 τα ξημερώματα χιλιάδες Ενωσίτες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο κι έκαναν τη νύχτα μέρα. Με καπνογόνα και συνθήματα αποθέωσαν την αποστολή και έκαναν ζέσταμα για την Κυριακή όπου στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Βόλο η ΑΕΚ χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!