ΑΕΚ: Απίστευτες σκηνές γιορτής και χαράς διαδραματίζονται εδώ και λίγη ώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απίστευτες σκηνές γιορτής και χαράς διαδραματίζονται εδώ και λίγη ώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χιλιάδες κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία μπροστά από την κεντρική είσοδο της OPAP Arena και περιμετρικά του γηπέδου, πανηγυρίζοντας τον τίτλο που κατέκτησε -ουσιαστικά από σήμερα- η ΑΕΚ.

Φίλαθλοι καταφτάνουν συνεχώς από κάθε γωνιά της Αττικής και προετοιμάζονται για το δεύτερο «πάρτι» το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 2 μετά τα μεσάνυχτα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την ώρα εκείνη επιστρέφει η πτήση με την αποστολή της Ένωσης από τη Θεσσαλονίκη, μετά τη νίκη (2-1) επί του Άρη, που έστειλε την ομάδα στο +3 από τον Παναθηναϊκό, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της σεζόν. ΑΕΚ

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα προαναγγέλλει τί θα ακολουθήσει την Κυριακή (14/5) στον αγώνα με τον Βόλο στην OPAP Arena, όπου η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως θα στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια Ελλάδας 2022/23, προσθέτοντας τον 13ο τίτλο στην τροπαιοθήκη της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!