Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην πρόταση της Αλ Χιλάλ, ο οποία του προσφέρει πρόταση-μαμούθ των 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Αλ Χιλάλ κατέθεσε μία εξωπραγματική πρόταση στον Λιονέλ Μέσι και ο σούπερ-σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο το σκέφτεται αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα είναι κοντά στο να πει το ναι.

Η ισπανική εκπομπή «Chiringuito» σε ρεπορτάζ της αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην πρόταση-μαμούθ που έχει στα χέρια του από την Αλ Χιλάλ, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, η αραβική ομάδα ετοιμάζει προτάσεις τόσο για τον Σέρχιο Μπουσκέτς όσο και τον Ζόρντι Άλμπα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, δεν είναι αρνητικοί στην αποχώρησή τους από την Μπαρτσελόνα.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και η Μπαρτσελόνα από τη μεριά της καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!