Κύπελλο Ελλάδας: Η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα του τελικού αναβλήθηκε για αύριο.

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκε για αύριο, γεγονός που αφήνει τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά στον τόπο και την ημέρα διεξαγωγής του. Κύπελλο Ελλάδας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το γεγονός πως σήμερα θα διεξαχθούν τα ματς της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, οδήγησε την ομοσπονδία στην απόφαση για τη μετάθεση της κρίσιμης συνεδρίασης.

Ο ορισμός της έδρας του τελικού, αλλά και η ημερομηνία διεξαγωγής είναι τα επίδικα θέματα της ΕΠΟ, με τις επιλογές της Κύπρου και του Αγρινίου να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο, με ημέρα διεξαγωγής στις 24/5.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Κύπελλο Ελλάδας