Ο Ρότζερ Φέντερερ είπε ότι ελπίζει ότι ο Ράφα Ναδάλ θα ανακάμψει εγκαίρως για το Roland Garros, αφού θα ήταν ένα «βάναυσο» πλήγμα για το τένις

Ο Ρότζερ Φέντερερ είπε ότι ελπίζει ότι ο Ράφα Ναδάλ θα ανακάμψει εγκαίρως για το Roland Garros, αφού θα ήταν ένα «βάναυσο» πλήγμα για το τένις εάν ο 14 φορές πρωταθλητής του Γαλλικού Open απουσιάζει φέτος.

Ο Ναδάλ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο ισχίο που υπέστη στο Australian Open τον Ιανουάριο και οι φόβοι ότι ο Ισπανός μπορεί να χάσει το Grand Slam του Παρισιού αυξήθηκαν μετά την αποχώρησή του και από το Open της Ρώμης.

Ο Ναδάλ έλειψε από το Open Madrid και έχασε επίσης τουρνουά στο Indian Wells, το Μαϊάμι, το Μόντε Κάρλο και τη Βαρκελώνη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θα ήταν βάναυσο, θα ήταν δύσκολο για το τένις αν ο Ράφα δεν πρόκειται να είναι εκεί», είπε ο νικητής 20 φορές Grand Slam Ρότζερ Φέντερερ στο Sky Sports την Κυριακή στο GP της F1 στο Μαϊάμι.

«Ελπίζω ακόμα, τον είδα να αποσύρεται από τη Ρώμη, οπότε του εύχομαι τα καλύτερα. Προφανώς ο Νόβακ (Τζόκοβιτς) δεν έχει παίξει τόσο πολύ, οπότε ελπίζω να είναι επίσης δυνατός και μετά να έρθουν όλα τα νέα παιδιά επίσης», πρόσθεσε ο Φέντερερ, ο οποίος αποσύρθηκε από το τένις πέρυσι.

Ο Ναδάλ αγωνίζεται στο Roland Garros κάθε χρόνο από τότε που κέρδισε τον πρώτο από τους 22 μεγάλους τίτλους των ανδρών του στο Παρίσι το 2005. Το πρωτάθλημα στα χωμάτινα γήπεδα στο Παρίσι ξεκινά στις 28 Μαΐου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!