Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στην κυριακάτικη προπόνηση της ομάδας εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στην κυριακάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ολυμπιακός

Ο αρχηγός της ομάδας έχει προγραμματιστεί να επανεξεταστεί τη Δευτέρα, παραμένοντας αμφίβολος για το καθοριστικό Game 5 με τη Φενέρμπαχτσε, την Τρίτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά το γεγονός αυτό, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ελπίζουν ότι ο Παπανικολάου θα επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις και θα συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague. Ολυμπιακός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!