Ο Ντάνι Άλβες γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του στη φυλακή και η σύζυγός του Χοάνα Σανθ τού ευχήθηκε μέσω Instagram.

Ο Ντάνι Άλβες γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του στη φυλακή και η σύζυγός του Χοάνα Σανθ τού ευχήθηκε μέσω Instagram.

Παρά το γεγονός ότι η σύζυγος του, Χοάνα Σανθ, έχει δηλώσει ότι οι σχέσεις τους έχουν οριστικά λήξει, καθώς αναρτώντας στα social media μια επιστολή που έγραψε η ίδια, θέλησε να διαγράψει το παρελθόν, επέλεξε να ευχηθεί στον Ντάνι Άλβες με μια τρυφερή ανάρτηση για τα 40α του γενέθλια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το μοντέλο από τα Κανάρια Νησιά μοιράστηκε στο instagram story της ότι, αν και δεν είναι πλέον μαζί στη ζωή, θα συνεχίσει να στηρίζει τον Βραζιλιάνο και τον πατέρα των παιδιών της.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια ενός από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Σκέφτηκα πολύ για να κάνω αυτή τη δημοσίευση, γιατί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αγάπη πέρα από μια σχέση. Είμαι ακόμα εδώ και θα είμαι για πάντα.

Δεν κατέστη δυνατό λόγω ενός λάθους που το πληρώσαμε ακριβά, αλλά είμαι βέβαιη ότι όλα θα φτιάξουν σύντομα. Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι πάντα, με άλλον τρόπο, αλλά παρούσα. Αγάπη χωρίς όρια», έγραψε η Χοάνα Σανθ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!