Ο Ιωνικός με ανάρτηση ευχαρίστησε δημόσια τους διαιτητές της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι είναι το ίδιο ικανοί με τους ξένους.

Ιωνικός και Λαμία πρόκειται να δώσουν μία τελευταία μάχη όπου ο νικητής θα παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια».

ΟΦΗ και ο Ιωνικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 το Σάββατο (6/5) στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League και η ομάδα της Νίκαιας με ανάρτηση ευχαρίστησε δημόσια τους διαιτητές της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι είναι το ίδιο ικανοί με τους ξένους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός θέλει για ακόμη μια φορά να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήριά της στη διαιτητική ομάδα για την απόδοσή της στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.
Όπως και την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και χθες, γίναμε μάρτυρες μιας εξαιρετικής και πάνω από όλα πενηνταρίσιας διαιτησίας!

Τόσο ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (πρώτος διαιτητής), όσο και όλο το τιμ του (οι βοηθοί Χρυσούλα Κουρομπύλια, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, ο τέταρτος Σπυρίδων Ζαμπαλάς) και οι VARίστες (Ιωάννης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Δημητριάδης) είχαν την απαιτούμενη απόδοση για μια κομβική αναμέτρηση που παίζονταν οι κόποι της ομάδας μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ιωνικός, οι άνθρωποί του, οι οπαδοί του ξέρουν να αναγνωρίζουν το σωστό και το δίκαιο. Ξέρουμε να δίνουμε συγχαρητήρια όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και να αποδεχόμαστε τα αρνητικά αποτελέσματα!

Έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές και θεωρούμε πως είναι ικανοί να διαχειριστούν τόσο δύσκολα ματς, όπως αποδείχτηκε προσφάτως.

Ένα πράγμα ζητούσαμε εξ αρχής και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε: Να επικρατεί το 50-50 σε κάθε αναμέτρηση!

Συγχαρητήρια και πάλι στη διαιτητική ομάδα για την άψογη διαχείρισή της στο παιχνίδι!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!