Ο Εντέν Αζάρ μίλησε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας και είπε πως θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να γιορτάσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Εντέν Αζάρ μίλησε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας και είπε πως θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να γιορτάσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Αζάρ αποκτήθηκε από την Τσέλσι τον Ιούλιο του 2019 με το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλο που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια, ο Βέλγος έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μόλις 75 συμμετοχές, με απολογισμό επτά γκολ και 12 ασίστ. Τη φετινή περίοδο μετράει εννέα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (ένα γκολ, δύο ασίστ), εκ των οποίων μόνο οι τέσσερις ήταν στο βασικό σχήμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εντέν Αζάρ:

«Ειλικρινά, σκοπεύω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Περιμένω να μείνω καθώς θέλω να γιορτάσω τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου που μου έχει απομείνει. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά είναι μια χρονιά με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλω να παίξω αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να δουλέψω και ελπίζω να παίξω περισσότερο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι:

«Έχουμε καλές σχέσεις, και με τους παίκτες επίσης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!