Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sport", η ομάδα της Μπαρτσελόνα εξετάζει την πρόταση της Γουλβς για τον Ανσού Φατί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sport”, η ομάδα της Μπαρτσελόνα εξετάζει την πρόταση της Γουλβς για τον Ανσού Φατί.

Η προτεινόμενη συμφωνία θα ανταλλάσσει τον Φατί με τον Ρούμπεν Νέβες και θα αποφέρει στους Ισπανούς 30 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν ο παίκτης θα δεχτεί την πρόταση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται να προβεί σε σημαντικές πωλήσεις παικτών.

Το “salary cap” που επιβάλλει η La Liga έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό από τη Μπαρτσελόνα, η οποία πρέπει να αποδεσμεύσει παίκτες και μισθούς για να καταφέρει να εγγράψει τις νέες μεταγραφές της στο μητρώο της Λίγκας. Και όπως φαίνεται ο Φατί είναι ο πρώτος που ενδέχεται να “θυσιαστεί” σε αυτό τον σκοπό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!