Ο Άγγελος Τσάμης έχει βρεθεί αντιμέτωπος αρκετές φορές με τον Πανιώνιο και όπως ο ίδιος αποκάλυψε, στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση άκουσε το καλύτερο σύνθημα της καριέρας του.

Ο Άγγελος Τσάμης αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες που έχουν… φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Από το 2020 βρίσκεται στη Μύκονο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.

Θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Άγγελου Τσάμη στο Debut.gr.

Μάλιστα, έφτασαν μία ανάσα από την άνοδο στην Elite League αλλά ο Πανιώνιος ήταν ο τελικός νικητής στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 41χρονος γκαρντ έχει βρεθεί αντιμέτωπος αρκετές φορές με τον Πανιώνιο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση άκουσε το καλύτερο σύνθημα της καριέρας του από τα χείλια των οπαδών των γηπεδούχων.

Παρακάτω ακολουθεί το tweet που έκανε ο Άγγελος Τσάμης:

«Ένα ευχαριστώ τους φιλάθλους του Πανιώνιου για το πιο ωραίο σύνθημα που άκουσα ποτέ. Ήταν το πιο ωραίο που μου εχουν πει στα 25 χρόνια καριέρας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και αναφερόταν στο «Sexy καράφλα! Oέο sexy καράφλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!