Η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει τον Ζοάο Φέλιξ με τη μορφή δανεισμού την επόμενη σεζόν καθώς δεν δείχνει πρόθυμη να τον αγοράσει.

Η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει τον Ζοάο Φέλιξ με τη μορφή δανεισμού την επόμενη σεζόν, επειδή ο σύλλογος είναι απρόθυμος να εξοφλήσει το ποσό που ζητάει η Ατλέτικο Μαδρίτης για να τον αποκτήσει μόνιμα.

Ο επιθετικός εντάχθηκε στους “μπλε” τον Ιανουάριο και έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ σε 12 εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι θέλουν να κρατήσουν τον Πορτογάλο διεθνή, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, αλλά η Ατλέτικο ζητάει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για αυτόν, ποσό που είναι υπερβολικό για την Τσέλσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο δανεισμός στην Τσέλσι μπορεί να μην είναι η μόνη επιλογή για τον Ζοάο Φέλιξ, του οποίου το συμβόλαιο στην Ατλέτικο λήγει το 2026, καθώς ο ατζέντης Χόρχε Μέντες αναζητά άλλους συλλόγους. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταγραφεί ως ένας πιθανός προορισμός, δεδομένου ότι πρόκειται να χάσει τον Λιονέλ Μέσι στο τέλος της σεζόν.

Ο 23χρονος ήταν σημαντικός παίκτης υπό τον προηγούμενο προπονητή της Τσέλσι Γκράχαμ Πότερ, αλλά ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί υπό τον προσωρινό προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ. Ο πρώην αστέρας της Μπενφίκα ξεκίνησε από τον πάγκο στις πρόσφατες ήττες από την Μπράιτον και την Μπρέντφορντ και δεν αγωνίστηκε καθόλου στην ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ μεσοβδόμαδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!