Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναφέρθηκε στο πέμπτο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Φενέρμπαχτσε στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα έρθει στην Ελλάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ:

Για το παιχνίδι:

«Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν ένα παιχνίδι αποκλεισμού για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη αλλά όλα τα ματς της σειράς είναι σκληρά και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν περιμένω κάτι λιγότερο στο Game 5. Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει. Παλέψαμε και έχουμε μερικές ημέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς».

Για τον περιορισμό των λαθών στο δεύτερο μέρος:

«Αυτό ακριβώς είπαμε στο ημίχρονο. Ότι έπρεπε να τα περιορίσουμε. Τα πήγαμε καλύτερα και μάθαμε από αυτό που έγινε. Πρέπει να παίξουμε έτσι και στο Game 5. Θα είμαστε καλύτεροι».

Για το πέμπτο παιχνίδι:

«Αυτό που μπορώ να πω ότι ερχόμαστε. Έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Βρισκόμαστε εδώ για έναν συγκεκριμένο λόγο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα της κατάταξης. Είμαστε περήφανοι που πάμε σε 5ο ματς. Ξέρουμε ότι θέλουμε περισσότερα και θα έχουμε την ευκαιρία μας να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final 4».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!