Super League: Λαμία και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να υποβιβάζονται - «Τελικός» παραμονής για Ιωνικό και Λαμία.

Τα Playout της Super League αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν καθώς ο Λεβαδειακός έγινε η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Super League 2. Ακολουθεί «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Ιωνικό και Λαμία την τελευταία αγωνιστική.

Λαμία – Λεβαδειακός 1-1: Υποβιβάστηκε στο 90΄+3 ο Λεβαδειακός

Έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι, Λαμία και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 6η αγωνιστική των Play Out. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Λαμία θα διεκδικήσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία την τελευταία αγωνιστική – με τον Ιωνικό να είναι ο έτερος διεκδικητής – σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό που αποχαιρετά πρόωρα τα σαλόνια.

Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με το γκολ του Ζόραν Τόσιτς να «λυτρώνει» την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, η οποία, νωρίτερα, είχε χαμένο πέναλτι με τον Τζέισον Μεντίνα (42’) ενώ είδε και τον Γιώργο Νίκα (45’+1’) να ευστοχεί στο δικό του, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που είχαν και δοκάρι με τον μεγάλο άτυχο, Μπακαρί Σακό (76’).

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου το ερχόμενο Σάββατο (13/5) κοντράρεται με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, σε ένα ματς «τελικός» στη μάχη της παραμονής, αφού τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο βαθμοί, με τη Λαμία να έχει την πολυτέλεια να αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα.

ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2: «Τελικός» παραμονής για Ιωνικό με Λαμία, μετά το 2-2 με ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ και ο Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Ηράκλειο, για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League και πλέον οι Νικαιώτες επικεντρώνονται στον «τελικό» με τη Λαμία, όπου θα παίξουν την παραμονή τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0: Νίκη γοήτρου ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό

αμογελαστοί έφυγαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός από το Περιστέρι. Οι μεν γηπεδούχοι επειδή επικράτησαν με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Out, οι δε φιλοξενούμενοι επειδή, παρά την ήττα, θα βρίσκονται και του χρόνου στη Super League, καθώς τους ευνόησαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αγκιμπού Καμαρά (30’) και Βίκτωρ Κλωναρίδης (85’) τα γκολ για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Κλείδωσε» την παραμονή ο ΠΑΣ

Με τον Ροσέρο να σημειώνει στο 84΄ το μοναδικό, αλλά «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Γιαννινα νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», για την 6η αγωνιστική των Play Out και «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή των Ηπειρωτών στη Super League. Παρέμειναν κατηγορία, παρά την ήττα τους οι Αρκάδες.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Πέδρο Κόντε σε αγώνα του ΠΑΣ, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στην αρχή της σεζόν. Ο 34χρονος φορ πέρασε στο ματς αντί του Μορέιρα στο 62ο λεπτό και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Η βαθμολογία των Playout της Super League:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!