Οι Γιούτα Τζαζ σχεδιάζουν ένα ισχυρό "χτύπημα" για να αποκτήσουν τον Λούκα Ντόντσιτς από τους Ντάλας Μάβερικς μέσω ανταλλαγής.

Οι Γιούτα Τζαζ σχεδιάζουν ένα ισχυρό “χτύπημα” για να αποκτήσουν τον Λούκα Ντόντσιτς από τους Ντάλας Μάβερικς μέσω ανταλλαγής. Λούκα Ντόντσιτς

«Πηγές μέσα από την λίγκα, αναφέρουν πως οι Τζαζ ενδιαφέρονται έντονα για την κατάσταση του Λούκα Ντόντσιτς στους Ντάλας Μάβερικς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Οι Νετς για παράδειγμα, ακόμη και αν έστελναν πέντε picks πρώτου γύρου και παίκτες που θα χρησιμοποιούνταν το συμβόλαιο τους για οικονομικούς λόγους, δεν θα έπειθαν τους Μάβερικς να τον παραχωρήσουν», αποκάλυψε στο ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα “The Athletic” ο Άλεξ Σίφερ.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Ντάνι Έιντζ διαθέτει πολλά picks πρώτου γύρου που μπορεί να χρησιμοποιήσει, αλλά δεν υπάρχει σαφής επιλογή για έμψυχα ανταλλάγματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!