Το ΟΑΚΑ θα περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως το νέο όνομα θα είναι «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου να πέσουν και τυπικά οι υπογραφές στη σύμβαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Από την 1η Ιουλίου το κλειστό θα περάσει και τυπικά στα χέρια των «πράσινων» με σκοπό να το αξιοποιήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν. Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μία από τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν είναι στο όνομα του γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να μετονομαστεί σε «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Live του στο Instagram:

«Το όνομα μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από “Παύλος Γιαννακόπουλος”; Σέβομαι τον Νίκο Γκάλη απεριόριστα αλλά έχει τιμηθεί. Έχει δέκα γήπεδα στο όνομά του. Το ΟΑΚΑ δεν είναι “Νίκος Γκάλης”, είναι “Παύλος Γιαννακόπουλος”»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!