Ο Κώστας Σλούκας με το τρομερό τρίποντο που σημείωσε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε όχι μόνο έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό αλλά εξιλέωσε και τον Τόμας Γουόκαπ.

Ο Κώστας Σλούκας με το τρομερό τρίποντο που σημείωσε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε όχι μόνο έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό αλλά εξιλέωσε και τον Τόμας Γουόκαπ, που μία φάση νωρίτερα έκανε ένα απίστευτο λάθος, που εκμεταλλεύτηκε ο Μάρκο Γκούντουριτς για να δώσει προβάδισμα στην Φενέρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Γουόκαπ:

«Δόξα τω Θεώ ο Σλου έβαλε το σουτ, με έσωσε, σίγουρα. Ένιωσα απίστευτα. Ήταν 100% ένα σουτ εξιλέωσης. Όπως έτρεχα προς αυτόν, του φώναζα ευχαριστώ Σλου, ευχαριστώ. Τον φίλησα και τον ευχαρίστησα».

Κλείνοντας, ο Τόμας Γουόκαπ αναφέρθηκε και στο θέμα του ελληνικού του διαβατηρίου:

«Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή για αυτό. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου και ήλπιζα να πάρω το διαβατήριο. Ίσως αλλάξω το όνομά του σε Τόμας Γουοκαπόπουλος. Ακούγεται όμορφο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!