Μετά την Μαρία Σάκκαρη, εκτός από τη συνέχεια του Madrid Open, τέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά την Μαρία Σάκκαρη, εκτός από τη συνέχεια του Madrid Open, τέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Κι αν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκλείστηκε από το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα, ο 24χρονος έπεσε «θύμα» έκπληξης από τον lucky loser (προερχόμενος από τα προκριματικά), Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Ο 33χρονος Γερμανός κάνοντας τρομερό ματς (14 άσους) επικράτησε με 2-1 σετ (7-6 (5), 5-7, 6-3) του Έλληνα τενίστα και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς διάρκειας 2.5 ωρών, ο Στρουφ ήταν αυτός που πανηγύρισε στο φινάλε, πετυχαίνοντας ίσως τη μεγαλύττερη νίκη της καριέρας του και, μάλιστα, σε τουρνουά Masters 1000 της ATP.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήταν εξαιρετικός καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ στο 11ο game του δεύτερου σετ και ισοφάρισε σε 1-1, στο τρίτο, ο Γερμανός τενίστας βρήκε το σθένος να μείνει συγκεντρωμένος και να πάρει τη μεγάλη νίκη με 6-3, έχοντας κάνει μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του (3-1) κι εν συνεχεία κρατώντας όλα τα δικά του.

Ο Γερμανός, για να φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς της Μαδρίτης χρειάστηκε να αποκλείσει δύο παίκτες του Top 5, τον Κάσπερ Ρούντ, αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ παράλληλα με τη νίκη αυτή ισοφάρισε τον Έλληνα τενίστα σε 3-3 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Με κύριο “ όπλο” το σερβίς του, με το οποίο “έσβησε” 9/10 μπρέικ πόιντ του Τσιτσιπά, το νο65 της παγκόσμιας κατάταξης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 14 άσους, με 46 winners, αλλά και 25 αβίαστα λάθη, την ίδια ώρα που ο Τσιτσιπάς είχε 32 winners και 18 λάθη, 11 άσους, αλλά και 83% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (52/63).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.