Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν εξαιρετικός στο Game 4 με τη Φενέρμπαχτσε ωστόσο δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν εξαιρετικός στο Game 4 με τη Φενέρμπαχτσε ωστόσο δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Παρόλα αυτά ξέρει πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη στον αγώνα της Τρίτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σακίλ ΜακΚίσικ:

«Δυστυχώς είχαμε ένα σβηστό παιχνίδι στην επίθεση. Είναι περίεργο, δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Έχουμε ένα Game 5 μπροστά μας, θα δούμε τι θα γίνει την Τρίτη. Θα δούμε στο VIDEO τι κάναμε λάθος. Η Φενέρμπαχτσε παίζει σκληρά κι ο μόνος τρόπος να την αντιμετωπίσουμε είναι να παίξουμε ακόμη πιο σκληρά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο ΣΕΦ. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στις αντιδράσεις μας. Να είμαστε πιο σίγουροι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!