Ο Ραφαέλ Λεάο συμφώνησε τελικά να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν - Πού θα κυμαίνονται οι νέες του απολαβές.

Ο Ραφαέλ Λεάο συμφώνησε τελικά να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Μιλάνου συμφώνησε σε όλα με τον πατέρα και ατζέντη του για διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Το σχετικό ρεπορτάζ της «La Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως ο Λεάο έχει αποφασίσει να μείνει στο Μιλάνο και απάντησε αρνητικά στην πρόταση τόσο της Τσέλσι, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 23χρονος Πορτογάλος σταρ ζήτησε αύξηση στις αποδοχές του από τα 1.5 εκατ., στα 7.5 εκατ. ευρώ, κάτι που αποδέχθηκε η διοίκηση της Μίλαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «ροσονέρι» διαρρέουν πως έχει υπάρξει οριστική συμφωνία και μάλιστα στο τέλος της σεζόν  θα υπογραφεί η συμφωνία για την παραμονή του Λεάο στο Μιλάνο και τα επόμενα χρόνια. Να σημειωθεί πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας για να συμφωνήσει μαζί του δέχτηκε μα πληρώσει και το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την αποχώρησή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2018.

Στον πορτογαλικό σύλλογο είχε επιδικαστεί αποζημίωση 16,5 εκατ. ευρώ, που με τόκους και προσαυξήσεις φτάνει πλέον στα 20 εκατ. ευρώ. Ετσι ο Λεάο δεν θα πρέπει να αποπληρώσει σταδιακά το συγκεκριμένο χρέος, αλλά θα το αναλάβει η Μίλαν. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!