Ο Νεϊμάρ...απάντησε μέσω Instagram και έκανε like σε ένα βίντεο ενάντια στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο…πόλεμος στην Παρί Σεν Ζερμέν καλά κρατεί. Ο Νεϊμάρ…απάντησε μέσω Instagram και έκανε like σε ένα βίντεο ενάντια στον Κιλιάν Εμπαπέ, στην εχθρότητα που έδειξαν απέναντί του χθες (3/5) οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νεϊμάρ μπορεί να μην ήταν διαθέσιμος από τις 19 Φεβρουαρίου λόγω τραυματισμού στον αγώνα κόντρα στη Λιλ, αλλά δεν «γλίτωσε» τη διαμαρτυρία πολλών εκατοντάδων οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, εξαγριωμένοι για την ήττα από τη Λοριάν (1-3), την Κυριακή στο «Παρκ ντε Πρενς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι οπαδοί εξέφρασαν τη γενική τους δυσαρέσκεια μπροστά στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου την Τετάρτη, ενώ πήγαν στο σπίτι του Νεϊμάρ, καλώντας τον να φύγει από τον σύλλογο.

Να σημειωθεί ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εντείνει τα μέτρα ασφαλείας για εκείνον, τον Λιονέλ Μέσι και τον Μάσιμο Βεράτι, άλλους στόχους της οργής των φανατικών οπαδών.

Επίσης ο Βραζιλιάνος…αντέδρασε με ένα φιλοσοφικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram:

«Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας βάλουν στην καταιγίδα τους, βάλτε τους στην ησυχία σας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.