Η Νάπολι γιορτάζει από χθες την κατάκτηση του τρίτου Scudetto στην ιστορία της και ο Βίκτορ Όσιμεν μίλησε για όσους την αμφισβήτησαν.

Η Νάπολι γιορτάζει από την Πέμπτη το βράδυ (4/5) την κατάκτηση του τρίτου Scudetto στην ιστορία της και του πρώτου από το 1990, όταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ηγούνταν της ομάδας με τη γαλάζια φανέλα. Ο Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος έχει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των παρτενοπέι, δικαιολογημένα κερδίζει πολλά εύσημα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός σκόραρε συνεχώς κατά τη διάρκεια της φετινής Serie A και με το γκολ που σημείωσε στην “Dacia Arena” εναντίον της Ουντινέζε, έφτασε τα 22 γκολ και αποτελεί τον πρωταγωνιστή της ιστορικής κατάκτησης της ομάδας.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο ίδιος υπογράμμισε ότι η Νάπολι κατέκτησε έναν τίτλο που τον περασμένο Αύγουστο λίγοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να πετύχει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Παλέψαμε για να πάρουμε τον τίτλο, να τον κατακτήσουμε. Έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια για όλο αυτό και τώρα το απολαμβάνω. Πάμε για να πανηγυρίσουμε αυτό το σκουντέτο μαζί με τον κόσμο μας στο στάδιό μας. Ήμασταν το αουτσάιντερ, ουδείς πίστευε σε εμάς και ουδείς μας είχε για φαβορί», τόνισε ο Όσιμεν και πρόσθεσε:

«Όλη η ομάδα πίστεψε και είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι για να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Η εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ρόμα μάς έκανε να καταλάβουμε ότι μπορούσε να πετύχουμε και ότι ήμασταν δυνατοί. Όσον αφορά στο σκοράρισμα έχω ωριμάσει πολύ, οφείλω πολλά στην ομάδα επειδή αισθάνομαι την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου και του Σπαλέτι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!