Η Άρσεναλ θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα από ό,τι πέρυσι όταν επισκεφτεί τη  Νιούκαστλ, επισήμανε ο Μίκελ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα από ό,τι πέρυσι όταν επισκεφτεί τη  Νιούκαστλ, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο ζωντανές, είπε ο Μίκελ Αρτέτα, αφού μια ήττα πέρυσι ουσιαστικά έβαλε τέλος στις ελπίδες της για πρόκριση στο Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ήττα με 2-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» την περασμένη σεζόν οδήγησε την Άρσεναλ να τερματίσει τελικά πέμπτη στο πρωτάθλημα, ενώ η Νιούκαστλ τερμάτισε 11η όταν στα μέσα της σεζόν,πριν αναλάβει ο Έντι Χάου, υπήρχε η απειλή του υποβιβασμού.

Ο αγώνας της Κυριακής έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την περσινή σεζόν, με την Άρσεναλ τώρα να είναι δεύτερη στη βαθμολογία και να προκρίνεται στο Champions League, ενώ η τρίτη Νιούκαστλ -που έχει χάσει μόνο μία φορά εντός έδρας- θέλει να σφραγίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα.

«Είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Πριν από ένα χρόνο ήταν διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικό παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι κάναμε πέρυσι, αυτό είναι σίγουρο», είπε ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ειδικά στην έδρα τους ήταν πολύ, πολύ καλοί».

Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό τον Ιανουάριο στο «Emirates» στη μοναδική ισοπαλία χωρίς γκολ της Άρσεναλ στη σεζόν:

«Ήταν ένα παιχνίδι που αξίζαμε να κερδίσουμε, δεν το κάναμε στο τέλος», πρόσθεσε ο Αρτέτα.

«Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι καλά προπονημένοι, καλοί παίκτες, το κατάλληλο περιβάλλον γύρω από τον σύλλογο αυτή τη στιγμή. Άρα είναι σε καλό μέρος. Είναι τρίτοι στο πρωτάθλημα και το άξιζαν αυτό, αξίζουν να είναι εκεί που είναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!