Ο Ερικ Τεν Χαγκ πιστώνεται την αγωνιστική μεταμόρφωση των «κόκκινων διαβόλων» αλλά δεν «ανοίγεται» για τις μεταγραφές.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε στα πέναλτι την πρόκριση και θα διεκδικήσει το φετινό τρόπαιο του κυπέλλου Αγγλίας, στο μεγάλο τελικό της 3ης Ιουνίου στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Τεν Χαγκ

Η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το λιγκ καπ, ενώ θέλει να είναι και στην πρώτη τετράδα, ώστε να συμμετάσχει στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ολλανδός τεχνικός, Ερικ Τεν Χαγκ, πιστώνεται την αγωνιστική μεταμόρφωση των «κόκκινων διαβόλων» και σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν, χωρίς όμως να γνωρίζει τα χρήματα που θα έχει στη διάθεση του για μεταγραφές το καλοκαίρι, λόγω της διαδικασίας πώλησης των μετοχών.

«Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μπάτζετ για μεταγραφές. Εκείνο που ξέρω είναι πως η Μάντσεστερ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά χρειάζεσαι και τις επενδύσεις στο έμψυχο δυναμικό για να πετύχεις μεγάλα πράγματα. Χωρίς παίκτες υψηλού επιπέδου δεν μπορείς να έχει βλέψεις για τρόπαια και αυτοί οι παίκτες είναι πανάκριβοι. Ετσι είναι πλέον το ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρο τι θέλω, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Οι αποφάσεις αυτές θα παρθούν από τη διοίκηση», τόνισε σχετικά ο Ολλανδός κόουτς, ο οποίος πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!