Ο Λουίς Πάλμα μπήκε σε μια πολύ πιο κλειστή λέσχη, αυτή με τους μόλις 22 ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει με όλους τους τρόπους στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Ο Λουίς Πάλμα την προηγούμενη Τετάρτη με το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό έβαλε το όνομα του στην λίστα με τους 64 ποδοσφαιριστές που είχαν σκοράρει με εκτέλεση κόρνερ. Το βράδυ της 4ης Μαΐου έκανε ένα βήμα παραπάνω και μπήκε σε μια πολύ πιο κλειστή λέσχη, αυτή με τους μόλις 22 ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει με όλους τους τρόπους στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα δεν είχε βρει δίχτυα μέχρι τώρα με τον – θεωρητικά – πιο εύκολο τρόπο, αφού δεν είχε εκτελέσει πέναλτι. Το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα ήταν την περσινή σεζόν, με κεφαλιά στις 10 Απριλίου 2022 στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης 1-2 για τα Playoffs. Το δεύτερο ήταν πάλι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τον δεύτερο γύρο της διαδικασίας, στο 3-2 υπέρ του Άρη στις 14 Μαΐου 2022.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2022, στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Άρης 1-1 έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ και ακολούθησαν το γκολ – κόρνερ στις 26 Απριλίου 2023 με τον Ολυμπιακό και τελευταίο στη σειρά το εύστοχο πέναλτι. Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που είχε προσθέσει το όνομα του στη λίστα ήταν ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ενώ η σπανιότητα του επιτεύγματος επιβεβαιώνει το ότι αμέσως προηγούμενος από τον επιθετικό των Κιτρινόμαυρων ήταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Λουίς Πάλμα

Ο πρώτος που κατάφερε να συμπληρώσει όλους τους τρόπους ήταν ο Μουτίφ Καλλιοτζής του Άρη, ο οποίος στις 4 Φεβρουαρίου 1962 στην αναμέτρηση Ηρακλής – Άρης σκόραρε και με κόρνερ για τους Κίτρινους με αποτέλεσμα να φτάσει του πέντε τρόπους. Μέσα στην ίδια σεζόν, αλλά αρκετές ημέρες αργότερα (10 Μαρτίου 1962) ο Ηλίας Υφαντής ήταν ο δεύτερος που πρόσθεσε το όνομα του σε αυτή τη λίστα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!