Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Σαμπαλένκα ήταν αυτή που δεν επέτρεψε στην 27χρονη Σάκκαρη να διεκδικήσει τρόπαιο σε 1000άρι τουρνουά.

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Madrid Open σταμάτησε σήμερα (4/05). Το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα στους ημιτελικούς του τουρνουά της ισπανικής πρωτεύουσας αποδείχθηκε και πάλι αξεπέραστο, όπως είχε συμβεί και στο Indian Wells, καθώς το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με 2-0 (6-4, 6-1) και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, πέμπτο μέσα στο 2023 και 2ο στην καριέρα της στη Μαδρίτη.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Σαμπαλένκα ήταν αυτή που δεν επέτρεψε στην 27χρονη Σάκκαρη να διεκδικήσει τρόπαιο σε 1000άρι τουρνουά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα προβλήματα που είχε στο σερβίς, αλλά και η κούραση από την υπερπροσπάθεια στο προηγούμενο ματς με την Μπέγκου, ήταν οι δύο βασικότεροι παράγοντες που η Σάκκαρη απέτυχε να πανηγυρίσει απέναντι στην Λευκορωσίδα.

Παρότι σα σήμερα (4/5/2019) η Σάκκαρη είχε κατακτήσει τον πρώτο και μοναδικό τίτλο στην καριέρα της, στο Ραμπάτ, δεν μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του Madrid Open.

Είχε μόλις 8 winners στο παιχνίδι, υπέπεσε σε 23 αβίαστα λάθη, αλλά και 6 διπλά, ενώ κατάφερε να αξιοποιήσει μόλις το ένα από τα 6 μπρέικ πόιντ που δημιούργησε.

Η Σαμπαλένκα εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος της αντιπάλου της κι έγινε η πρώτη παίκτρια που φτάνει σε 5 τελικούς πριν από το τουρνουά της Ρώμης, μετά από το 2012 και την συμπατριώτισσά της, Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Λευκορωσίδα είχε 15 περισσότερους winners από την Σάκκαρη (23), αλλά περισσότερα αβίαστα λάθη (25), ωστόσο, κέρδισε το 70% των πόντων από το πρώτο της σερβίς.

Αντίπαλος της Σαμπαλένκα στον τελικό θα είναι η νικήτρια από την αναμέτρηση του δεύτερου χρονικά ημιτελικού, ανάμεσα στην Ίγκα Σφιάτεκ και στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα (22:00).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!