Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ «έπιασε» τον Σουάρες αφού βρήκε δίχτυα μάλιστα σε όγδοο σερί εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Στο «Ανφιλντ» με γκολ-πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ νίκησε χθες με 1-0 την Φούλαμ κι εξακολουθεί να διατηρεί λιγοστές ελπίδες για την 4η θέση και τη συμμετοχή στο Champions League την επόμενη σεζόν, σε εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Αιγύπτιος σταρ βρήκε δίχτυα μάλιστα σε όγδοο σερί εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ σε όλες τις διοργανώσεις (9 γκολ), με τον τελευταίο που είχε πετύχει κάτι ανάλογο με το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να είναι ο Λουίς Σουάρες τον Ιανουάριο του 2014 (8 γκολ).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λίβερπουλ: Αβέβαιο το μέλλον του Τζέιμς Μίλνερ

Η Μπέρνλι και η Μπράιτον συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτηση του Τζέιμς Μίλνερ, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του στη Λίβερπουλ.

Ο 37χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι, αλλά σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν έχει αποφασίσει αν τελικά τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κλοπ εισηγήθηκε την παραμονή του Τζέιμς Μίλνερ και η διοίκηση σκέφτεταιι να του προσφέρει νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, αλλά ο βετεράνος άσος σκέφτεται σοβαρά να ενταχθεί στο δυναμικό της Μπέρνλι, η οποία τη νέα σεζόν επιστρέφει στην Premier League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!