Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Parisien», ο Λιονέλ Μέσι και η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία τους πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ολική ρήξη φαίνεται να υπάρχει στις σχέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και του Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, τα πράγματα είναι τόσο… τραβηγμένα που οι δύο πλευρές είναι κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την «Parisien», αυτό αναμένεται να συμβεί στις επόμενες δέκα μέρες. Το ταξίδι του Λιονέλ Μέσι στη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με βάση αυτά τα δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό η εντός έδρας ήττα από τη Λοριάν να ήταν η τελευταία εμφάνιση του Αργεντινού  σταρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Συνολικά ο Μέσι μέτρησε 31 γκολ και 34 ασίστ σε 71 εμφανίσεις με τους Παριζιάνους.

Μένει να φανεί αν αυτά τα σενάρια ευσταθούν και υπάρχει το οριστικό διαζύγιο. Φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα καθώς έχει μπροστά του τις επιλογές της Αλ Χιλάλ, της Ίντερ Μαϊάμι και της Μπαρτσελόνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!