Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ έχει νέες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Νασρ, που αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας, έχει νέες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, μετά την ήττα της πρωτοπόρου Αλ Ιτιχάντ στην έδρα της Αλ Τααούν με 2-1.

Ετσι η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας στους τρεις βαθμούς, με πέντε αγωνιστικές ν’ απομένουν ως τη λήξη της σεζόν. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πετύχει 12 γκολ με τη φανέλα της Αλ Νασρ, από τον Ιανουάριο όταν και εντάχθηκε στο δυναμικό της.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ για να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «El Nacional», ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκοπεύει να μείνει για πολύ καιρό ακόμα στο Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος στην Σαουδική Αραβία, ειδικά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Αλ Νασρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ίδιος όχι μόνο έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα αλλά σκοπεύει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι νοσταλγεί τη ζωή στη Μαδρίτη και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει.

Σύμφωνα με την «El Nacional», η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανοικτή στην επιστροφή του, αλλά όχι ως παίκτη. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα σκεφτόταν να τον διορίσει πρεσβευτή του συλλόγου, ακόμη και να τον περιλάβει στο αθλητικό οργανόγραμμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!