Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έκρυψε τη απογοήτευσή του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά εξήγησε πως η ομάδα του δεν θα τα παρατήσει.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έκρυψε τη απογοήτευσή του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά εξήγησε πως η ομάδα του δεν θα τα παρατήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Όταν το ματς κρίνεται στο φινάλε και στα clutch σουτ δεν μπορείς να παίξεις καλύτερη άμυνα, από το να μαρκάρεις με αυτόν τον τρόπο τις αντίπαλες προσπάθειες. Όμως, οι ποιοτικοί παίκτες του Ολυμπιακού, ο Βεζένκοφ και ο Σλούκας, έβαλαν τα σουτ.

Προφανώς, το ματς έχει 40′ και δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις τελευταίες κατοχές. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Καταφέραμε να πάμε στο +11, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε παραπάνω. Αυτό ήταν.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Να μην ξεχάσουμε πως αυτή η ομάδα έφερε ξανά αυτή την ατμόσφαιρα εδώ, αυτή η ομάδα έφερε το μομέντουμ και ο κόσμος την πιστεύει. Θα δούμε τι θα συμβεί παιχνίδι με το παιχνίδι.

Είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Θα πάμε στο Game 4 για να τα δώσουμε όλα μπροστά στο κοινό μας και να είμαστε καλύτεροι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!