Ο Τεν Χαγκ προειδοποίησε την ομάδα του να μην χαλαρώσει, αν θέλει να «κλειδώσει» μια θέση στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει την πολυτέλεια να εφησυχάσει, καθώς θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν, όπως δήλωσε σήμερα (3/5) ο Έρικ τεν Χαγκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στο πρώτο τρόπαιό της από το 2016, όταν κατέκτησε το Λιγκ Καπ τον Φεβρουάριο, προειδοποίησε την ομάδα του να μην χαλαρώσει, στην προσπάθειά της να «κλειδώσει» μια θέση στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης.

Η Γιουνάιτεντ είναι τέταρτη στην Πρέμιερ Λιγκ, επτά βαθμούς μπροστά από την πέμπτη Λίβερπουλ που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μπροστά τους έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, αρχής γενομένης με το αυριανό εξ αναβολής εκτός έδρας ματς με τη Μπράιτον, πριν αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (3/6).

«Η ικανοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε τεμπελιά, έχουμε έξι παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Χρειαζόμαστε πλήρη συγκέντρωση, πλήρη ενέργεια και πλήρη προετοιμασία» είπε ο Τεν Χαγκ μιλώντας στους δημοσιογράφους.
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα για να πάρουμε τους βαθμούς. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε διοργάνωση. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να είμαστε στο Champions League και αυτή είναι η διοργάνωση, για την οποία παλεύουμε τώρα. Το καλό δεν είναι αρκετά καλό, πρέπει να τα πάμε καλύτερα» πρόσθεσε.

Η Γιουνάιτεντ νίκησε την Μπράιτον στα πέναλτι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας τον περασμένο μήνα και ο Τεν Χαγκ αναγνώρισε ότι οι παίκτες του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι θα θέλουν να πάρουν… εκδίκηση.
«Έχουν ένα τεράστιο κίνητρο να μας νικήσουν, έτσι εμείς πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», είπε ο Τεν Χαγκ.

Ο νεαρός επιθετικός, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο αμυντικός Ραφαέλ Βαράν και ο μέσος Σκοτ ΜακΤόμινεϊ δεν θα είναι διαθέσιμοι για τουλάχιστον ακόμη δύο παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!