Ακόμη μία οικονομική «πληγή» άνοιξε για την ΠΑΕ Άρης, καθώς η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δικαίωσε τον Χερμάν Μπούργος στην προσφυγή που είχε καταθέσει, επιδικάζοντάς του το ποσό των 600.000 ευρώ.

Ακόμη μία οικονομική «πληγή» άνοιξε για την ΠΑΕ Άρης, καθώς η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δικαίωσε τον Χερμάν Μπούργος στην προσφυγή που είχε καταθέσει, επιδικάζοντάς του το ποσό των 600.000 ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων» από τον Φλεβάρη του 2022 ως τον Αύγουστο του ίδιου έτους, οδηγώντας την ομάδα σε 18 παιχνίδια (12-2-4 το ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις), προσέφυγε στα δικαστήρια της FIFA λόγω της πρόωρης λύσης της συνεργασίας με τον Άρη. Και δικαιώθηκε, καθώς του επιδικάστηκε ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ. Όπως υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς, υπήρχε όρος ότι αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι μπορεί να λυθεί η συνεργασία χωρίς αποζημίωση, ενώ ξεκίνησε ήδη νέος κύκλος διαπραγματεύσεων αναφορικά με την καταβολή του ποσού. Μπούργος

Αν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή», η ΠΑΕ Άρης πιθανότατα θα οδηγήσει την υπόθεση στο CAS. Κι όλα αυτά, καθώς παραμένει ανοιχτή και η υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, με τον πρώην διεθνή επιθετικό να ζητάει άμεσα την καταβολή του ποσού των 350.000 ευρώ που κέρδισε, επίσης, δικαστικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.