Ο Τσους Ματέο μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να αισθάνεται με τις δύο ήττες που υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία από την Παρτιζάν, στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ της Euroleague.

Ο Τσους Ματέο μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να αισθάνεται με τις δύο ήττες που υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία από την Παρτιζάν, στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ της Euroleague.

Η «βασίλισσα» βρίσκεται πλέον στη δυσάρεστη θέση να κινδυνεύει με αποκλεισμό αν ηττηθεί, αύριο Τρίτη (2/5) στο Βελιγράδι, στο Game 3. «Αύριο θα πρέπει να αποστασιοποιηθούμε από όλα όσα προηγήθηκαν και από την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην έδρα της Παρτιζάν και να επικεντρωθούμε σε ό,τι θα συμβαίνει στο παρκέ. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, να έχουμε επιμονή στην άμυνα και να υπερισχύσουμε στα ριμπάουντ καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς,» δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες της ισπανικής ομάδας, ο Άνταμ Χανγκά επισήμανε: «Πρέπει να βγούμε έξω με καθαρό μυαλό και να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Αν είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, αν παίξουμε με πειθαρχία και πάθος, τότε μπορούμε να νικήσουμε. Νομίζω πως “κλειδί” στο αυριανό ματς θα είναι η άμυνά μας. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί η Παρτιζάν διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή, με εξαιρετικές μεθόδους στις επιθέσεις της. Όμως, έχουμε κι εμείς τα δυνατά σημεία μας. Αν παίξουμε καλή άμυνα, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!