Ο Όντεντ Κάτας και οι παίκτες του έχουν μία μοναδική ευκαιρία, να κάνουν το δύο στα δύο μέσα στην... κολασμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Ισραηλινοί φίλαθλοι.

Στο Τελ Αβίβ μεταφέρεται η σειρά ανάμεσα στη Μονακό και τη Μακάμπι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1, αφού η Μακάμπι έκανε το “break” στο Game 1 στο Πριγκιπάτο, περνώντας νικηφόρα με 67-79. Ο Όντεντ Κάτας και οι παίκτες του έχουν μία μοναδική ευκαιρία, να κάνουν το δύο στα δύο μέσα στην… κολασμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Ισραηλινοί φίλαθλοι και να κλείσουν θέση στο φάιναλ φορ του Κάουνας. Η τελευταία φορά που η Μακάμπι ήταν παρούσα σε φάιναλ φορ ήταν το 2014, όταν κατέκτησε τον τίτλο. Εννέα χρόνια μετά, λοιπόν η Μακάμπι θα επιδιώξει να αποκλείσει, αν και με μειονέκτημα έδρας τη Μονακό και να ταξιδέψει στη Λιθουανία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον αντίποδα, η Μονακό, θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι είχε κάνει πέρυσι στο ΣΕΦ, να νικήσει δηλαδή στην έδρα της αντιπάλου. Η διαφορά είναι πως πέρυσι (2021-22) οι Μονεγάσκοι είχαν το μειονέκτημα έδρας στην πρώτη ιστορική συμμετοχή τους σε πλέι οφ, ενώ φέτος ρίχτηκαν στη «μάχη» των πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας, το οποίο… απώλεσαν. Απομένει να φανεί αν ο MVP των δεύτερων αγώνων Tζόρνταν Λόιντ θα… ξαναπετύχει 33 πόντους για τους Μονεγάσκους που θα επιδιώξουν στον 3ο αγώνα ν’ ανακτήσουν το πλεονέκτημα. Το τζάμπολ του 3ου αγώνα είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (2/5) στις 21:05.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όντεντ Κάτας, τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα, που επιστρέφουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαστε σίγουροι πως θα… επικρατεί μία “τρελή” ατμόσφαιρα και το χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε την ενέργεια των φιλάθλων μας. Περιμένω πως θα είναι ένα πολύ έντονο παιχνίδι με επαφές. Ελπίζω να βγούμε έξω, να παίξουμε και να νικήσουμε. Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα γίνει μία δύσκολη μάχη και για τις δύο ομάδες και θεωρώ πως θα δείτε έναν ενδιαφέροντα αγώνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!