Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, θέλει νέο επιθετικό την μεταγραφική περίοδο και ένα όνομα είναι ψηλά στη λίστα του.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, θέλει έναν νέο επιθετικό την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και έχει ρίξει πολλές κλεφτές ματιές στον Ράνταλ Κόλο Μουάνι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να ανταγωνιστεί την Μπάγερν Μονάχου για τον Κόλο Μουάνι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι “κόκκινοι διάβολοι” ενδιαφέρονται επίσης για τον Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι, αλλά προς το παρόν προτιμούν τον άσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σύμφωνα με το Sky Sport Germany. Ο Μουναί έχει 13 γκολ και 12 ασίστ φέτος στην Bundesliga για τη Φρανκφούρτη, ενώ ο Οσιμέν έχει σκοράρει 21 φορές για τη Νάπολι στη Serie A.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τεν Χαγκ έχει παραδεχτεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να υπογράψει έναν επιθετικό το καλοκαίρι, με τον Άντονι Μαρσιάλ, τον Μάρκους Ράσφορντ και τον δανεικό Βουτ Βέγκχορστ να είναι οι μόνες επιλογές του αυτή τη στιγμή. Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ έχει επίσης συνδεθεί με μια μετακίνηση στο Ολντ Τράφορντ και φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον στους «Σπερς», με το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει το 2024.

Η Μπάγερν έχει περιγραφεί στο παρελθόν ως ο “ονειρεμένος” σύλλογος του Κόλο Μουάνι, αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα μετακομίσει στο Μόναχο αυτό το καλοκαίρι. Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάρκους Κρόσε, έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι ο επιθετικός θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα. «Βασικά, δεν έχουμε καμία πρόθεση να εγκαταλείψουμε τον Ράνταλ μετά από μόλις έναν χρόνο μαζί μας αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε στο Sport1. «Μια ακόμη σεζόν μαζί μας θα του έκανε καλό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!