Δημοσιεύματα στο Βέλγιο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Λουίς Πάλμα.

Οι εμφανίσεις του Λουίς Πάλμα με τη φανέλα του Άρη έχουν προσελκύσει αρκετές ομάδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με την βεληική ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», που κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στον παίκτη του Άρη, ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχουν εκδηλώσει οι Φενέρμπαχτσε, Μπέρνλι, Ντίναμο Κιέβου και Λανς. Φυσικά μέσα σε αυτές υπάρχουν τόσο η Άντερλεχτ όσο και η Γάνδη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα τονίζεται:

«Η Άντερλεχτ έχει αφοσιωθεί στην περίπτωση του Λούις Πάλμα αλλά ο Άρης απέρριψε την πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ που δέχθηκε, θεωρώντας ότι είναι χαμηλή. Τώρα είναι η Γάνδη αυτή που ενδιαφέρεται και θα ήθελε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ωστόσο, ο Μισέλ Λουβατζί θα πρέπει να ξοδέψει ένα ποσό της τάξεως των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Λουίς Πάλμα.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Πάλμα προκάλεσαν την προσοχή αρκετών ομάδων. Άντερλεχτ, Ντίναμο Κιέβου, Λανς, Ρέιντζερς είναι μερικοί από αυτές. Η ομάδα του Κιέβου είχε καταθέσει προσφορά 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Άντερλεχτ είδε να απορρίπτεται και η δική της προσφορά. Ο Άρης έκρινε ανεπαρκείς τις προσφορές και περιμένει μεγαλύτερες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!