«Μάλλον πρέπει να περιμένω την τιμωρία, γιατί οι διαιτητές πιστεύουν ότι αμφισβήτησα την ακεραιότητά τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι περιμένει να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο κατά τη νίκη με 4-3 επί της Τότεναμ, καθώς και για τα σχόλιά του μετά τον αγώνα προς τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κλοπ δέχθηκε κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του στο γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 94ο λεπτό, τρέχοντας προς τον τέταρτο διαιτητή Τζον Μπρουκς στο «Άνφιλντ».

Μετά το παιχνίδι, ο Κλοπ κατηγόρησε τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ ότι είχε κάτι «κόντρα» στη Λίβερπουλ.

«Μάλλον πρέπει να περιμένω την τιμωρία, γιατί οι διαιτητές πιστεύουν ότι αμφισβήτησα την ακεραιότητά τους. Αλλά αυτή τη στιγμή, απλώς περιέγραψα τα συναισθήματά μου» είπε σήμερα (2/5) ο Κλοπ στους δημοσιογράφους, ενόψει της αυριανής εξ αναβολής αναμέτρησης (3/5) με τη Φούλαμ για την 28η αγωνιστική.

«Δεν έπρεπε να γίνει καθόλου η όλη κατάσταση. Ήταν από συγκίνηση, από θυμό. Γι’ αυτό πανηγύρισα όπως πανηγύρισα. Προσπάθησα να ηρεμήσω, δεν πέτυχε» πρόσθεσε.

«Κερδίσαμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου με 4-3 με θεαματικό τρόπο και οι μόνοι τίτλοι αφορούσαν εμένα και πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό, δεν είναι απαραίτητο και δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι» συμπλήρωσε.

Ο Κλοπ, στον οποίο θα μπορούσε να επιβληθεί ποινή αποκλεισμού, έχει τιμωρηθεί στο παρελθόν για σχόλια προς διαιτητές. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 45.000 λιρών από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας το 2019 για σχόλια σχετικά με τον διαιτητή Κέβιν Φρεντ.

Η Λίβερπουλ, η οποία είναι πέμπτη στην Premier League και επτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο, θα προσπαθήσει να πετύχει πέντε διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, όταν θα αντιμετωπίσει αύριο τη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα. Ο Κλοπ είπε ότι ο Ζότα, ο οποίος έχει σημειώσει πέντε γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του, είναι αμφίβολος για το παιχνίδι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!