«Το φαβορί της σειράς είναι ακόμα ο Ολυμπιακός, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

«Το φαβορί της σειράς είναι ακόμα ο Ολυμπιακός, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε».
Λόγια του Δημήτρη Ιτούδη για το αυριανό Game 3 της σειράς της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο “Ulker Sports and Event Hall” στην Κωνσταντινούπολη, με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1. Ιτούδης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Επιστρέφουμε σπίτι για τον τρίτο αγώνα και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι θα είναι μια μεγάλη σειρά. Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα που τελείωσε την κανονική περίοδο στην κορυφή. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να παλέψουμε. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον αντίπαλό μας και το μόνο που θέλουμε είναι να το επαναλάβουμε. Πρέπει να αγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο» πρόσθεσε. Ιτούδης

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας όπως πάντα. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα της EuroLeague φέτος. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και πλέον έχουμε μια φόρμουλα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για τη συνέχεια της σειράς» είπε από τη μεριά του ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις.

«Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς. Όπως είπα μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την πειθαρχία για 40 λεπτά. Όποια ομάδα μπορεί να τηρήσει το πλάνο παιχνιδιού της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα κερδίσει και θέλουμε να είμαστε αυτή η ομάδα» πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!