Ο Ενγκολό Καντέ έχει αποφασίσει για το μέλλον του και το επόμενο διάστημα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Ο Ενγκολό Καντέ έχει αποφασίσει για το μέλλον του και το επόμενο διάστημα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος παραμένει στα μεταγραφικά σχέδια των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, συμφώνησε τελικά να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με την ομάδα του Λονδίνου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα του Παρισιού προσέγγισε το περασμένο καλοκαίρι την Τσέλσι για τον Ενγκολό Καντέ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και τού πρότεινε τριετή επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο ίδιος ο 31χρονος μέσος, όμως, θέλει μια καλύτερη συμφωνία, ζητώντας νέο τετραετές συμβόλαιο, αρχικά η Τσέλσι απέρριψε το αίτημα του, αλλά ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε μαζί του και τον έπεισε να παραμείνει στην ομάδα, προσφέροντας του συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!