Εκτός «μάχης» ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μείνει ο Αλεξέι Σβεντ.

Εκτός «μάχης» ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μείνει ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος, όπως γνωστοποίησε σήμερα (2/5) ο ρωσικός σύλλογος, δέχθηκε χθες βράδυ επίθεση από χούλιγκανς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της «ομάδας του στρατού», ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ «δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν χθες βράδυ κατά την έξοδό του από εστιατόριο της Μόσχας.

Ο Αλεξέι υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ως αποτέλεσμα πτώσης και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Ο παίκτης ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, προκειμένου να ερευνήσει το συμβάν. Λόγω του τραυματισμού, ο Σβεντ δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Ευχόμαστε στον Αλεξέι ταχεία ανάρρωση!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!