Ο Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, αποθέωσε και αυτός με τη σειρά του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλο Αντσελότι:

«Αυτό που είπε ο συγκεκριμένος αθλητής είναι φανταστικό. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω, πιστεύω 100% συμφωνώ μαζί του. Στον αθλητισμό δε γίνεται να μιλάμε για αποτυχία, στη ζωή δε γίνεται να μιλάμε για αποτυχία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αποτυχία υπάρχει μόνο όταν δεν προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Ναι, αυτό είναι αποτυχία. Όταν έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου και κάνεις το καλύτερο που μπορείς τότε δεν υπάρχει ποτέ αποτυχία.

Στον αθλητισμό χάνεις περισσότερα απ’ όσα κερδίζεις. Είναι αλήθεια ότι έχω μια τροπαιοθήκη γεμάτη τρόπαια, αλλά εάν μπορούσα να βάλω τα τρόπαια που έχω χάσει τότε δε θα μου έφτανε μια τροπαιοθήκη, θα χρειαζόμουν ένα σπίτι ολόκληρο.

Όσα είπε, τα οποία δεν αφορούν μόνο τον αθλητισμό, ήταν μοναδικά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.