Ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στον χώρο της προπονητικής μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στον χώρο της προπονητικής μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία σεζόν διακοπής λόγω προβλημάτων υγείας στην καρδιά του.

Σύμφωνα με την Marca, ο Λάσο αναμένεται να αναλάβει το πρότζεκτ της αναγέννησης της Μπάγερν Μονάχου και έχει συμφωνήσει με την ομάδα να συνεργαστούν για τρία χρόνια. Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να κλείσει το συμβόλαιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Αντρέα Τρινκιέρι θα αποχωρούσε από τη Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, και έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για τη θέση του.

Σύμφωνα με τη Marca, η διοίκηση της Μπάγερν είναι διατεθειμένη να επενδύσει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ η νέα έδρα της ομάδας, το SAP Garden, θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί 12.000 θεατές την επόμενη σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!