Ο Στεφ Κάρι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ξανά και μίλησε με σεβασμό για τον «βασιλιά» του ΝΒΑ.

Ο Στεφ Κάρι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για πολλοστή φορά στα playoffs, καθώς οι Γουόριορς και οι Λέικερς θα αναμετρηθούν στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας, μετά τις νίκες τους επί των Κινγκς και των Γκρίζλις αντίστοιχα.

Ο ηγέτης των Γουόριορς αντιλαμβάνεται πλήρως τη δυσκολία της αποστολής τους και εξέφρασε τον μεγάλο του σεβασμό για τους αντιπάλους τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι καταπληκτικό γιατί είσαι ακόμα μέσα στη μάχη. Είναι καλύτερο από το να είχες βγει και να κοιτούσες απ’ ‘εξω προς τα μέσα. Χάναμε με 2-0 σε αυτή τη σειρά. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο και δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.

»Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Από την πρώτη σειρά που παίξαμε όταν ήταν στο Κλίβελαντ τη σεζόν 2014-15 μέχρι και σήμερα, είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο. Είμαστε δύο ομάδες που προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή τη σεζόν μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στεφ Κάρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!